elinvoimaetu_kansi

Uusin (13.) kirjani (Mikko Kososen kanssa) “Elinvoimaetu: Missiona kestävän kasvun edelläkävijyys” ilmestyi. Kestävä kasvu on uusi imperatiivimme, joka edellyttää pitkäjänteistä yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä. Yritykset voivat löytää uusia kestävän kasvun lähteitä avartamalla strategista ajatteluaan ja kehittämällä uusia toimintamalleja yhteistyössä julkisten toimijoiden ja yliopistojen kanssa. Yhteistyön seurauksena myös yhteiskunnan hyvinvointi ja puoleensavetävyys vahvistuvat. Parhaimmillaan tämä yhteistyö tuottaa kaikkia osapuolia palvelevan hyvän kierteen eli elinvoimaedun. 

Kirjassa viitoitetaan kolmen toimintamallin ja käytännön esimerkkien avulla kulkua kohti kestävää kasvua ja elinvoimaetua: yritysten omaehtoinen elinvoimaedun tavoittelu, yritysten ja kaupunkien/ kuntien yhteiskehitys sekä kansallisilta ponnahduslaudoilta tapahtuvat tiikerinloikat. Kirja tarjoaa myös lisävalaistusta niihin kyvykkyyksiin ja organisaatiokulttuurin piirteisiin, joilla elinvoimaedun toteutusvoimaa vahvistetaan.  

Kirjan voi ostaa täältä: https://docendo.fi/sivu/tuote/elinvoimaetu/4022643

My latest book (with Mikko Kosonen) “Viability Advantage: Becoming A Forerunner Powered By Mission-Driven Sustainable Growth” (in Finnish) was just published. More later.

Elinvoimaetu: Missiona kestävän kasvun edelläkävijyys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *